Teater Sillamäe Muuseumis

18 august 2020

29. augustil 19.30-20.15 toimub meil Muuseumiöö raames teatritund! Külas on Irina Maarjapuu ja Projekt Teater EESTIKEELSE nukulavastusega "Umka - jääkarupoeg"! NB! Hind on 3 eurot, kohtade arv on piiratud!

 

Loe edasi >>

Muuseumiöö 2020 Sillamäe Muuseumis

18 august 2020

Kutsume teid 29. augustil kogema, kuidas öös lendab aeg. Oleme avatud kella 18.00-st. Sissepääs tasuta, kuid kellaga! Mida omapärasem kell, seda huvitavam!

Loe edasi >>

Olgem vastutustundlikud!

4 august 2020

Meie muuseumi uksed on lahkelt avatud teie ees, kuid ootame ka teie poolt lugupidamist! Hoolitsege selle eest, et tulles muuseumisse olete terved ja maskiga!

Koos Ida-Virus!

12 juuni 2020

Kallid ida-virumaalased! Ida-Viru Turismi Klaster korraldab Eesti esimesed küllakutsumise talgud. Toeta Ida-Viru turismi ning kutsu sel suvel sõbrad ja sugulased just meie kanti külla!

Loe edasi >>

Ehitustööd seiklust ei sega!

11 juuni 2020

Otsingimäng "Salastatud linna eesrindlane" on ehitustingimustega kohandatud! Uus marsruut ei nõua Kesk tänava ületamist, sest seal käivad praegu suuremahulised remonditööd! 

Loe edasi >>

Sillamäe uued saladused

2 juuni 2020

Endine postimaantee üllatab taas! 01.06.2020 remonditööde käigus leiti inimsäilmed. Spetsialistide sõnul võib tegu olla iidse matmispaigaga!  

Loe edasi >>

Oleme taas avatud!

19 mai 2020

Tere tulemast! Külastamisel on oluline jälgida 2+2 valemit ja hügieeni! Majas võib korraga viibida mitte rohkem kui 5 külastajat!! NB!!! Ekskursioonid hetkel ei toimu! 

Nukkude diginäitus on avatud!

14 mai 2020

Meie nukud hakkasid pisut igavlema ilma külastajateta ning otsustasid virtuaalmaailma vallutada. Vaadata neid ja saada tuttavaks on võimalik siin

Loe edasi >>

Head sõnad Sillamäe Muuseumist ja nukkude kollektsioonist

30 april 2020

24. aprillil andis kultuuri tegelane Marina Tee intervjuu Raadio4 saates Sillamäe Muuseumist, Aleksander Popolitovist ja nukkude kollektsioonist.

Loe edasi >>

Jalutuskäigud Sillamäel

28 april 2020

ESN ja Sillamäe Muuseum kutsuvad teid virtuaalsele jalutskäigule meie linna tänavatel nii ruumis kui ka ajas. Räägime äsja leitud munakiviteest ning sõidame vana postimaanteed mööda. Saade on venekeelne!

Loe edasi >>

Kodu-uurimiskonverents Sillamäe Muuseumis

13 märts 2020

Seoses eriolukorra kehtestamisega on 25. aprillile plaanitav konverents EDASI LÜKATUD. Seni siis umbmäärase ajani. Kui midagi muutub, siis teatame täiendavalt. Muuseumi töötajad jätkavad ettevalmistamistööd ning loodavad paremale!

Muuseum on suletud!!!

13 märts 2020

NB!!! Seoses eriolukorra kehtestamisega on Sillamäe Muuseum külastamiseks suletud! Muudatustest teatame täiendavalt. Hoidke end ja oma lähedasi!  

Nukkude nädal jääb ära

13 märts 2020

Seoses eriolukorra kehtestamisega jääb nukkude nädal Sillamäe Muuseumis ära. Hoidke end ja oma lähedasi!

Trepinäitus V. Beresnevi mälestuseks

26 veebruar 2020

Tänasest päevast alates võib külastada Sillamäe kunstnik V. Beresnevi tööde väikest näitust, mis on temale pühendatud ja asub Sillamäe Muuseumi trepigaleriis.

Loe edasi >>

Nukkude nädal Sillamäe Muuseumis

26 veebruar 2020

Kolm aastat järjest korraldab Sillamäe Muuseum NUKKUDE NÄDALAT! Kutsume kohale eel- ja algkoolilapsi, peresid ning kõiki soovijaid! Tulge vaatama nukkude näitust, teatrit ja osalema töötubades! Eelregistreerimisega! 

Loe edasi >>